uk ru

Moderna Trendy Runner Cats In Love Модерну Тренди Раннер Переноска для котів c пластиковими дверцями, 49х32х30 (T150026CL)

Код товару: 250852303
Moderna Trendy Runner Cats In Love Модерну Тренди Раннер Переноска для котів c пластиковими дверцями, 49х32х30 (T150026CL)
Moderna Trendy Runner Cats In Love Модерну Тренди Раннер Переноска для котів c пластиковими дверцями, 49х32х30 (T150026CL) - Прев'ю фото №1
  • 999 кешбек 12,49
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Moderna ModernaВиробник

Зручна і легка пластикова переноска для котів Moderna Trendy Runner в дизайні Cats In Love виручить вас, коли є необхідність подорожі з домашнім вихованцем.

Модель гарантує транспортування з мінімальним стресом для кота при дотриманні повної безпеки, яка виключає ймовірність раптової втечі тварини.

Переноска розрахована для котів вагою не більше 5 кг Модель легко збирається і розбирається по мірі необхідності.

Пластик преміум класу забезпечує міцність виробу і кріпильних деталей при мінімальній масі виробу. Гладка поверхня полегшує догляд та чищення.

Зручна складана прогумована ручка має ергономічну форму, що дозволяє довго і нести перенесення з котом, руку «не ріже».

Перенесення можна використовувати в приміщенні в якості спального місця для кота або компактного будиночки для ігор.

Ваш вихованець гідно оцінить її місткі габарити і комфорт.

Основні переваги перенесення для котів Moderna Trendy Runner Cats In Love: розбірна конструкція з набором замків, засувок, розташованих по периметру для надійної фіксації; місткі габарити при мінімальній масі виробу; складна ергономічна прогумована ручка; широкі вентиляційні отвори по периметру для забезпечення відмінної циркуляції повітря, гарного огляду і освітлення для тварини; вхідна захисна решітка виготовлена з прозорого пластику, вона забезпечує вашому вихованцеві відмінний огляд, закривається зверху і знизу, відкривається тільки назовні; модель виготовлена з високоякісного гладкого пластику, який активно протистоїть сколів і подряпин, легко чиститься; принт на бічних стінках нанесений за допомогою технології IML, тому малюнок залишається яскравим і барвистим, не вигорає на сонці і не стирається при чищенні. Габаритні розміри (ШхГхВ): 30,4х49,4х32,2 див. Країна-виробник: Бельгія.

Залишити відгук проModerna Trendy Runner Cats In Love Модерну Тренди Раннер Переноска для котів c пластиковими дверцями, 49х32х30 (T150026CL)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки